Assassin’s Creed Sızıntıları: Gerçek mi, Efsane mi?

Assassin’s Creed sızıntıları mı? Yoksa bir hayalperestin rüyası mı? Gelin, bu efsanevi sırları birlikte çözmeye çalışalım!

admin

Assassin’s Creed ve Sızıntı Dünyası: Kendi Kendine Yaratılan Efsaneler

Assassin’s Creed, oyun dünyasının en çok ilgi çeken serilerinden biri. Her yeni oyunun çıkışından sonra, sızdırılan bilgiler ve dedikodular neredeyse bir oyun kadar heyecan yaratıyor. Herkes, yeni oyunun içeriği, karakterleri ve hatta ismi hakkında bir şeyler bildiğini iddia ediyor. Ama bu “bilgiler” bazen o kadar absürt hale geliyor ki, insan “Acaba bir komedi filmi mi izliyorum?” diye düşünmeden edemiyor.

Örneğin, son zamanlarda oyunun Amazon ve GameStop’ta listelendiği iddiaları ortaya çıktı. Ancak bu listelerin sahte olduğu anlaşıldı. O zaman soralım: Amazon’dan sızan bu bilgiler, bir kişinin “Benim elimde bir zaman makinesi var!” demesi kadar geçerli mi? O yüzden bu tür sızıntılara yaklaşırken temkinli olmak gerek. Ama bir yandan da “Ya gerçekse?” diye düşündüğümüzde, işin rengi değişiyor. Gerçekten de “Kendimden eminim” diyen bir oyuncunun, oyunun baş karakterinin elinde bir unicorn tutup, düşmanları sihirli gül yapraklarıyla yenmesine dair söylemleri olabiliyor.

Son olarak, sektörün önemli isimlerinden, Niko Partners analisti Daniel Ahmad, bugüne kadar çıkan neredeyse tüm Assassin’s Creed Ragnarok sızıntılarının gerçek dışı olduğunu söyledi ve hatta oyunun isminin Ragnarok bile olmadığını belirtti. Yani demek istediği şu: “Hadi canım, daha çok yolumuz var!”

“Şimdiye kadar tüm yeni Assassin’s Creed sızıntıları hatalıydı. Oyunun ismi Ragnarok bile değil. Tabii ki bazı detayları tutturdular, geliştirilmiş savaş mekanikleri gibi. Ama genel olarak bakarsak, hiç de isabetli değillerdi.” diyor Ahmad. Yani kısacası, bazı oyuncuların sızıntılara olan inancı, bir çocuğun masal dinlerkenki heyecanına benziyor. “Baba, bu masaldaki ejderha gerçek mi?” “Hayır, evladım. Ama sen yine de onunla savaşa çıkabilirsin!”

Yine de oyunla ilgili sektör içinden gelen bazı bilgiler, örneğin oyunun Şubat ayında duyurulup Eylül ayında yayınlanacağı gibi, önemli bazı isimler tarafından teyit edilmişti. Bu durumda, takvimde bir değişiklik beklemiyoruz. Yani Ubisoft’un resmi açıklamasını beklerken, oyuncuların sabırsızlığına bir de takvim stresi ekleniyor. Oyun çıktıktan sonra ne yapacağımızı düşünmek yerine, takvimdeki günleri saymakla meşgulüz. “Bugün 1 Eylül, yarın 2 Eylül, bir hafta sonra oyun çıkacak!” İşte bu, süper heyecan verici bir takvim yarışı!

Sonuç olarak, Ubisoft oyunu resmi olarak duyurana kadar, oyunla ilgili tüm bilgilere ekstradan şüpheyle yaklaşmamız gerekecek. Sızıntılar, bazen bir komedi şovunun skeci kadar eğlenceli, bazen de bir bilim kurgu romanından fırlamış gibi görünse de, gerçek bilgiye ulaşmak için sabırla beklemek en iyisi. O yüzden, elimizde bir popcorn kutusuyla, yeni sızıntıları izlemeye devam edeceğiz. Çünkü kim bilir, belki de bir gün gerçekten bir unicorn ile karşılaşırız!

İlgili Gönderiler

Exit mobile version