Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

1 dakika okunma süresi

35

Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone Season 2 Reloaded

Birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone Season 2 Reloaded ile eğlenceye hazır ol! Yeni içerik, silahlar ve maceralar seni bekliyor. Hadi, savaşa katıl ve zafer senin olsun! 🎮🔥

admin

2 ay önce

Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone Season 2 Reloaded

Heyecan Dolu Yeni Sezon!

Heyecan Dolu Yeni Sezon!

Activision’ın nişancı aksiyon oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone, oyuncuları heyecanlandıracak yeni bir sezonla karşımıza çıkıyor. Yeni sezon 6 Mart tarihinde başlayacak ve birçok yeniliği beraberinde getirecek.

Yeniliklerle Dolu Bir Sezon

Yeni sezon Reloaded ile birlikte oyuna birçok güncelleme eklenecek. Oyuncuları bekleyen düzenlenmiş haritalar, yeni içerikler ve daha fazlası var. Sezon ortası güncellemesi de oyuna dahil olacak ve bu sayede oyun deneyimi daha da zenginleşecek.

Çok Oyunculu İçerikler ve Zombi Modu Değişiklikleri

Yeni sezonun en dikkat çeken özelliklerinden biri çok oyunculu içeriklerde yapılacak değişiklikler. Yeniden düzenlenmiş haritalar, aksiyon öncesi eğitim kısmı ve yeni harita bölgeleri oyuna eklenerek oyunculara farklı deneyimler sunulacak. Ayrıca zombi modu da güncellenecek ve oyuna yeni bir Savaş Lordu olan Keres katılacak.

Mağaza Teklifleri

Yeni sezonla birlikte oyuncuları mağazada da sürprizler bekliyor. Warhammer 40.000, Godzilla x Kong ve Dune gibi popüler paketler mağazada yerini alacak. Oyuncular, bu paketlerle oyun deneyimlerini daha da renklendirebilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?