Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

2 dakika okunma süresi

7

Dead Island 2’ye Yeni Ek Paket: SoLA

Dead Island 2'nin renkli dünyasına yeni bir soluk getiren SoLA ek paketiyle eğlence dolu maceralara hazır ol! Zombilerle dolu adada hayatta kalma mücadelesi devam ediyor, kaçırma!

admin

2 ay önce

Dead Island 2’ye Yeni Ek Paket: SoLA

Dead Island 2 adlı açık dünya zombi temalı hayatta kalma oyunu, Dambuster Studios tarafından geliştiriliyor. Oyunun heyecanla beklenen yeni ek paketi olan SoLA, oyunculara 17 Nisan tarihinde sunulacak.

SoLA adındaki bu yeni DLC, Dead Island 2 oyununun hikayesini genişletiyor. Oyuna eklenen yeni bölge, zombi türleri ve diğer özelliklerle oyuncuları daha fazla maceraya sürüklüyor.

Dead Island 2, 22 Nisan tarihinde Steam platformuna gelecek. Ancak bu tarihten önce oyunun ikinci genişletme paketi olan SoLA, oyuncularla buluşacak. SoLA paketi, antik bir zemin üzerine kurulu büyük bir Kaliforniya müzik festivali bölgesini içeriyor. Bu bölgede, ölümcül virüsün yaydığı kaos içinde hayatta kalmak için mücadele edeceksiniz.

SoLA paketi, keşfedilecek kalıntılarla dolu bir bölge sunuyor. Yeni konumun yanı sıra Whipper ve Clotter adında yeni zombi türleri de oyuna ekleniyor. Bu yeni düşmanlarla mücadele ederken stratejinizi zorlayacak ve heyecanı artıracak.

Dead Island 2, ana şirket Embracer Group’a göre büyük bir ilgi görüyor. Oyunun çıkışıyla birlikte ilk 3 gün içinde 1 milyon adet ve ilk ayda 2 milyon adetten fazla satış yapmayı başardı. Bu başarı, oyunun ne kadar popüler olduğunu ve beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü gösteriyor.

Dead Island 2'ye Yeni Ek Paket: SoLA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?