Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

2 dakika okunma süresi

8

Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Kaçırmayın!

Eğlence dolu Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları kaçırma fırsatını kaçırma! Efsanevi indirimler ve keyif dolu oyunlar seni bekliyor, hemen keşfet!

admin

2 hafta önce

Epic Games’in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Kaçırmayın!

Heyooo oyunsever dostlarım! Büyük gün geldi çattı! Epic Games yine geliyor, yine şahane ücretsiz oyunlarla karşımızda! Geçtiğimiz günlerde başlayan bu muazzam indirim şöleninde bu hafta iki farklı oyunu ücretsiz olarak kapabilirsiniz. Hadi gelin, birlikte bakalım bu haftanın oyunları neymiş!

INDUSTRIA

INDUSTRIA

İlk olarak karşımızda nişancı aksiyon macera oyunu INDUSTRIA var! Bu oyun sizi Soğuk Savaş’ın bitiminden hemen sonra Doğu Berlin’den paralel bir gerçekliğe götürüyor. Kayıp bir iş arkadaşını ararken gizemli bir paralel boyutta karanlık bir geçmişin sır perdesini aralıyorsunuz. Heyecan dolu maceralara hazır olun, bu fırsat kaçmaz!

LISA: Definitive Edition

LISA: Definitive Edition

Bir diğer ücretsiz oyun ise macera rol yapma oyunu LISA: Definitive Edition! Olathe adındaki diyarın çarpık sırlarını açığa çıkarmak için hikaye odaklı bu oyuna hazır olun. LISA: The Painful ve LISA: The Joyful oyunlarının bir araya geldiği bu versiyonla, büyüleyici bir dünyanın içine dalacaksınız. Maceradan maceraya koşmak için şimdi tam zamanı!

Epic Games’in bu hağftaki ücretsiz oyunları 2 Mayıs Perşembe günü TSİ 18:00’e kadar indirilebilir olacak. Kaçırmayın, hemen Epic Games hesabınız üzerinden bu oyunları kütüphanenize ekleyin. Bir sonraki hafta ise sürpriz oyun Orcs Must Die! 3 ücretsiz olarak dağıtılacakmış, heyecanla bekleyelim!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?