Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

2 dakika okunma süresi

4

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted – PlayStation 5’e Geliyor!

Hey hey! Korku ve eğlence dolu Five Nights at Freddy's: Help Wanted, PlayStation 5'e geliyor! Freddy ve ekibiyle korkutucu maceralara hazır olun. Kaçırmayın! 🎮👻

admin

2 hafta önce

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted – PlayStation 5’e Geliyor!

Geliştiriciliğini Steel Wool Studios’un üstlendiği Five Nights at Freddy’s: Help Wanted, heyecanla beklenen PlayStation 5 sürümüyle 20 Haziran’da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu korku ve gerilim dolu oyun, PlayStation 5’in gücüyle birleşerek oyunseverlere muhteşem bir deneyim vaat ediyor.

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted, oyuncuları korku dolu bir hikayenin içine çekiyor. Oyun, işe yeni başlayan bir karakteri kontrol ederek, gizemli ve tehlikeli vardiya görevlerini yerine getirmeyi konu ediniyor. PlayStation VR2 sürümüyle ilk kez 14 Aralık 2023’te piyasaya sürülen oyun, PlayStation 5’e özel sürümüyle de kaliteli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Oyunda Yeni Bir Çalışan Olarak Yer Alın!

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted’da, oyuncular yeni bir çalışanı canlandırarak korku dolu vardiya görevlerini yerine getirmek zorundalar. PlayStation VR2’nin sunduğu etkileyici görsellerle oyunun atmosferine tam anlamıyla kapılacaksınız. Koltuğunuza kıvrılabilir veya ayakta heyecan dolu anları yaşayabilirsiniz.

Vardiyadan Canlı Çıkmak Tamamen Sizin İşiniz!

Oyunda karşılaşacağınız zorlu görevler, hızlı karar verme yeteneğinizi ve strateji becerilerinizi sınayacak. Daha hızlı hizmet, mutlu müşteriler ve tehlikelerle dolu bir ortam arasında denge kurarak, vardiyanızı başarıyla tamamlamak için elinizden geleni yapmalısınız. Unutmayın, vardiyadan canlı çıkmak tamamen sizin işiniz!

PlayStation 5’e özel Five Nights at Freddy’s: Help Wanted sürümüyle korku ve gerilim dolu bir maceraya hazır olun. 20 Haziran’da oyunseverlerle buluşacak olan bu sürüm, heyecanı ve heyecanı bir arada sunarak unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Five Nights at Freddy's: Help Wanted - PlayStation 5'e Geliyor!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?