Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

2 dakika okunma süresi

25

Into the Dead: Our Darkest Days Oyunu Hakkında

Ölülerin arasında hayatta kalmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Into the Dead: Our Darkest Days oyunuyla en karanlık günlerini yaşamaya hazır mısın? Kaç, hayatta kal ve eğlencenin tadını çıkar! 🧟‍♂️🔥

admin

2 ay önce

Into the Dead: Our Darkest Days Oyunu Hakkında

PikPok tarafından geliştirilen Into the Dead: Our Darkest Days, zombi temalı hayatta kalma oyunları sevenleri heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Oyun, 1980’lerin Texas eyaletinde geçiyor ve oyuncuları zombilerle dolu bir dünyaya sürüklüyor.

Oyunda, hayatta kalan bir grup karakterle beraber çeşitli zorluklarla karşılaşacak ve hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Kararlarınızın sonuçları oyunun ilerleyişini etkileyecek ve farklı sonlarla karşılaşabileceksiniz.

Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

Heyecanla beklenen Into the Dead: Our Darkest Days için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Fragmanda, oyunun atmosferi ve oynanış dinamikleri kısa bir şekilde gözler önüne seriliyor. Zombi istilasına karşı verilecek mücadele, oyuncuları heyecanlandırmaya yetiyor.

PikPok kıdemli ürün müdürü Juliann Lum, oyunun gelişimi hakkında yapılan açıklamada, “2023 yılında duyurduğumuz Into the Dead: Our Darkest Days projesi üzerinde büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Oyuncuların heyecanla beklediği bu yapım, zorlu kararlar almanızı ve hayatta kalma becerilerinizi test etmenizi sağlayacak.” şeklinde konuştu.

Erken Erişim Tarihi ve Demo

Oyun, 2025 yılında Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacak. Ancak, 2024’ün sonlarına doğru herkese açık bir demo sunulacak. Böylece oyuncular, oyunun atmosferini ve oynanışını önceden deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?