Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

1 dakika okunma süresi

9

Maid of the Dead Oyunu Hakkında Bilgiler

Maid of the Dead, korku ve macerayı bir araya getiren eğlenceli bir oyun! Zombi hizmetçilerle dolu bu olağanüstü dünyada hayatta kalmak için stratejini belirle!

admin

2 ay önce

Maid of the Dead Oyunu Hakkında Bilgiler

Geliştirici Qureate, çok yönlü atış aksiyon oyunu Maid of the Dead’in PC versiyonunun 1 Mart’ta Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Japonca seslendirmeyi ve İngilizce, Japonca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince metinleri destekleyecek.

Maid of the Dead ilk olarak 15 Şubat’ta Switch için çıktı. Oyunun hikayesi ise şu şekilde:
İnsanları zombiye dönüştüren bir virüs birdenbire ortaya çıkınca Akiba bir anda kabuslar şehrine dönüşür! Vatandaşlar kaçmak için çabalıyor, ancak virüs yaygınlaştıkça yoluna çıkan herkesi hızla geri çeviriyor. Tüm bunların ortasında Nagisa Hihara, kanının virüse karşı koyacak özel bir antikor taşıyabileceğini öğrenir.

Yeni bir umut kazanan Nagisa, arkadaşı Rinka’yı ve yol boyunca hayatta kalan diğer kişileri kurtarmak için yola çıkarken kendini savaşa hazırlıyor. Bu kızlar, salgının başlamasına yol açan olayları öğrenmeye bir adım daha yaklaştıkça hangi kararlarla karşı karşıya kalacak? Silah kullanan hizmetçiler ve zombiler arasındaki mücadele başlıyor!

Oyunun resmi web sitesi:
https://qureate.co.jp/mod/en/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?