Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

1 dakika okunma süresi

8

Marvel’s Spider-Man 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Marvel's Spider-Man 2 için yayınlanan yeni güncelleme ile oyun deneyiminizi daha da geliştirin. Yeni özellikler ve düzeltmelerle daha eğlenceli bir maceraya hazır olun!

admin

3 hafta önce

Marvel’s Spider-Man 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan aksiyon macera oyunu Marvel’s Spider-Man 2 için heyecan verici bir güncelleme geldi. Yayınlanan yeni yama, oyuna karanlık düzeltmeleri ekleyerek ve oyuncuların uzun süredir yaşadığı bir sorunu çözerek oyun deneyimini daha da geliştiriyor.

Spider-Man 2, Genel Olarak Oyuncular Tarafından Seviliyor

Sürüm 1.002.003 adını taşıyan güncelleme, özellikle New Game+ modunun yayınlanmasının ardından kaybolan kayıtlı verileri geri getirme özelliği sunuyor. Oyuncular, kayıtlı verilerinin kaybolmasıyla ilgili geri bildirimlerde bulunmuş ve bu sorunun çözülmesini talep etmişti. Yeni güncelleme ile bu sorun artık tarihe karışıyor.

Marvel's Spider-Man 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

PlayStation 5 konsolları için mevcut olan ve devam oyunu niteliği taşıyan Spider-Man 2, ilk oyunda olduğu gibi genel olarak oyuncular tarafından sevilerek oynanıyor. Oyunun yakın gelecekte PC platformuna da gelmesi bekleniyor. Güncelleme sayesinde oyunun daha stabil bir deneyim sunduğu belirtiliyor.

Kaynak: Insomniac Games Twitter

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?