Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

1 dakika okunma süresi

13

Supermassive Games İş Gücünde Küçülme

Dünyaca ünlü Supermassive Games'in iş gücünde küçülme haberleriyle dolu bir içerik! Heyecanı ve mizahı bir arada yaşamaya hazır mısınız? 🎮💼

admin

2 ay önce

Supermassive Games İş Gücünde Küçülme

Supermassive Games oyun sektöründe dalgalanan fırtınalara kapıldı! The Dark Pictures Anthology ve Little Nightmares III gibi oyunların geliştiricisi Supermassive Games, iş gücünde küçülmeye gidiyor. Bloomberg’den Jason Schreier’ın haberine göre, stüdyo yaklaşık olarak yüzde 30’luk bir küçülme planlıyor. Bu da demek oluyor ki yaklaşık 90 çalışan işlerini kaybedecek. Bu haber oyun camiasını sarsmaya yetti!

Supermassive Games İş Gücünde Küçülme

İşten çıkarmaların ardındaki sebep ne mi? Çalışanlar geçtiğimiz günlerde gelen e-posta ile bu acı haberi öğrendiler. Stüdyo ise resmi açıklamasında zorlu bir dönemden geçtiklerini ve bu nedenle küçülmek zorunda kaldıklarını belirtti. Oyun endüstrisi şu sıralar gerçekten zorlu bir süreçten geçiyor, bu da Supermassive Games’i etkiledi demek ki.

2023 yılında başlayan işten çıkarma süreci 2024’te de devam edecekmiş. Büyük firmaların bile bu durumdan nasibini aldığı bir dönemde, Supermassive Games’in kararının ne kadar zor olduğunu düşünmek bile istemiyor insan. Herkes için en iyisi umarım!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?