Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

2 dakika okunma süresi

23

The Callisto Protocol Güncellemesi

Hey hey! The Callisto Protocol'un yeni güncellemesi geldi! Heyecanla beklenen özelliklerle dolu bu güncelleme ile oyun deneyimini zirveye çıkarın. Hadi hemen indirin ve eğlenceye katılın! 🚀

admin

1 ay önce

The Callisto Protocol Güncellemesi

Striking Distance Studios’un geliştiriciliğini üstlendiği ve Krafton tarafından yayıncılığı yapılan korku temalı nişancı aksiyon oyunu The Callisto Protocol için heyecan verici bir güncelleme geldi! Oyun severler arasında tartışmalara sebep olan koruma teknolojisi Denuvo artık oyundan tamamen kaldırıldı. Bu güncelleme ile birlikte oyuncuların oyun deneyimini daha rahat ve sorunsuz bir şekilde yaşamaları hedefleniyor.

The Callisto Protocol, Aralık 2022’de piyasaya sürüldüğünde karışık eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak son güncelleme ile birlikte oyunun performansı ve kullanıcı deneyimi önemli ölçüde geliştirildi. Artık oyuncular daha akıcı bir şekilde oyunun keyfini çıkarabilecekler. Güncelleme aynı zamanda yeni oyun modları ve içerikler de sunarak oyunun tekrar ilgi çekici hale gelmesini sağladı.

The Callisto Protocol’un piyasaya sürülmesiyle birlikte başta optimizasyon sorunları olmak üzere bazı teknik sorunlar yaşanmıştı. Ancak geliştirici ekip, oyuncuların geri bildirimlerine dikkat ederek bu sorunları çözmek için çalıştı ve sonuç olarak oyun şu an daha stabil bir şekilde oynanabilir durumda.

Şu anda The Callisto Protocol, Steam’de 27 dolar fiyatla satışta. Eğer Epic Games üzerinden almayı tercih ederseniz 149 Türk Lirası ödeyerek oyunu edinebilirsiniz. Ayrıca oyun PlayStation ve Xbox konsollarında da bulunuyor, bu platformlarda da oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

The Callisto Protocol Güncellemesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?