Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

2 dakika okunma süresi

11

People Can Fly Stüdyosu Proje İptalini Açıkladı

Havada süzülen insanlar artık uçamayacak mı? People Can Fly Stüdyosu, projelerini iptal ettiğini açıkladı! Ne diye böyleee? 🚀💔

admin

2 hafta önce

People Can Fly Stüdyosu Proje İptalini Açıkladı

Ünlü oyun stüdyosu People Can Fly, heyecanla beklenen “Project Dagger” adlı oyunlarının iptal edildiğini duyurdu. Bu oyun, co-op bir aksiyon rol yapma deneyimi sunması planlanıyordu.

People Can Fly Stüdyosu Proje İptalini Açıkladı

X kullanıcısı MauroNL tarafından fark edilen habere göre, Polonyalı stüdyo, 5 Nisan tarihinde Project Dagger üzerindeki çalışmaları durdurma kararı almış. Oyunun kapsamı ve ticari potansiyeli tekrar değerlendirildikten sonra proje tamamen iptal edilmiş.

Projenin iptal edilmesi sonucunda 2023-2024 mali yılında şirketin kazanç oranının düşmesi bekleniyor. People Can Fly, özgün oyunlarla tanınan bir stüdyo olarak biliniyor ve daha önce Painkiller, Bulletstorm, Gears of War: Judgment ve Outriders gibi başarılı projelere imza atmıştı.

People Can Fly, 2022 yılında orijinal yayıncısı Take-Two Interactive ile yollarını ayırdıktan sonra Project Dagger’ı kendi başına yayınlamayı planlıyordu. Projenin geliştirme aşamasında büyük bütçeli bir işbirliği odaklı aksiyon rol yapma deneyimi sunması bekleniyordu.

Oyunun aynı zamanda yakın dövüş mekaniklerine de önem verileceği belirtiliyordu. Projenin orijinal IP olarak 2025-2026 yıllarında yayınlanması ve bir oyun serisinin başlangıcı olması planlanıyordu.

People Can Fly stüdyosunun Project Dagger projesinin iptal edilmesi oyunseverleri üzmüş olsa da stüdyonun gelecekteki projeleri için heyecanı artırıyor. Bakalım stüdyo, iptal edilen projenin yerine hangi sürpriz projelerle karşımıza çıkacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?