Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

1 dakika okunma süresi

17

Survios Alien: Rogue Incursion ile Korku Dolu Bir Maceraya Hazırlanıyor!

Uzaylı istilası, korku dolu bir maceraya hazır mısınız? Survios Alien: Rogue Incursion ile heyecan verici bir yolculuğa hazır olun! Kaçış yok, sadece kahramanlık var!

admin

2 hafta önce

Survios Alien: Rogue Incursion ile Korku Dolu Bir Maceraya Hazırlanıyor!

VR oyun tutkunları dikkat! Survios, Alien evreninde geçen nefes kesici bir korku aksiyon oyunu olan Alien: Rogue Incursion’ı duyurdu. Bu heyecan verici oyun yazın çıkış yapacak ve PlayStation VR2, SteamVR ve Quest 3 platformlarında oynanabilecek.

Alien: Rogue Incursion, oyuncuları Alien evreninin korku dolu atmosferine tamamen çeken bir deneyim sunacak. Oyun, tek oyunculu bir yapıya sahip olacak ve oyuncuları gerilim dolu anlar yaşatacak bir hikayeye sahip olacak.

Survios’un baş ürün sorumlusu TQ Jefferson, Alien: Rogue Incursion için heyecanlarını şu sözlerle dile getirdi: “Survios ekibi olarak Alien hayranlarıyız ve uzun zamandır Alien: Rogue Incursion üzerinde çalışıyoruz. Bu oyun, teknik açıdan gelişmiş ve sürükleyici bir deneyim sunacak. Oyuncular, Alien evreninin dehşetini en yakından hissedebilecekler.”

Alien: Rogue Incursion’ın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Bu oyunla korku ve aksiyon dolu bir VR deneyimine hazır olun!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?