Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

1 dakika okunma süresi

12

GALIX: Yeni Ufuklar

GALIX: Yeni Ufuklar'a hoş geldin! Bu içerikte, heyecan verici yeni ufuklara doğru bir yolculuğa çıkacaksın. Keyifli okumalar seni bekliyor! 🚀

admin

2 hafta önce

GALIX: Yeni Ufuklar

GALIX: New Horizons

Heyooo! Haber geldi, haber! Magicfish Games’in yeni oyunu GALIX: New Horizons, yakında PlayStation 5 ve PC platformu Steam üzerinden bizlerle olacak! Heyecan verici bir açık dünya aksiyon RPG’si olan GALIX: New Horizons’a, henüz bir çıkış tarihi verilmemiş ama bu heyecanı şimdiden hissetmeye başladık!

Hadi gel, bu oyunda Hailey karakterini canlandırarak biz de bu gizem dolu yolculuğa katılalım! Uzak bir gelecekte, insan uygarlığının çöktüğü bir dünyada, Dünya tamamen yeniden doğmuş ve yaşamla dolu bir dünya haline gelmiş. Biz de Hailey olarak, bu yeni dünyada macera dolu bir yolculuğa atılacağız. Bilinmeyenin peşine düşerek fantastik bir serüvene adım atacağız!

Milyarlarca yıl sonra, insanlığın harabeye döndüğü bir dünyada, Hailey karakteri eski dünyadan kayıp bir arkadaşını bulmak için tehlikelerle dolu bir maceraya atılacak. Bu gizemli ve değişken dünyada, cesur Hailey ile birlikte farklı ekosistemleri keşfedecek, kadim kozmik enerjilerden mistik diyarlara kadar birçok farklı manzarayla karşılaşacağız.

Duyuru Videosu: (Video buraya eklenecek!)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?