Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

2 dakika okunma süresi

9

Shadow of the Ninja Reborn Yeniden Doğuyor!

Ninja'nın gölgesi tekrar doğuyor! Efsanevi dövüş becerileri ve gizli hünerlerle dolu maceraya hazır ol. Gölgeler arasında kaybol, düşmanları alt et ve zafer senin olsun!

admin

2 hafta önce

Shadow of the Ninja Reborn Yeniden Doğuyor!

Heyooo! Natsume Atari ve Tengo Project iş birliği ile geliştirilen Shadow of the Ninja Reborn oyunu bomba gibi geliyor! 29 Ağustos’ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacak bu oyun, Japonca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece, Basitleştirilmiş ve Geleneksel Çince dil seçenekleriyle karşımıza çıkacak. Ayrıca Japonya ve Asya’da fiyatı 4.400 yen / 29,9 SGD / 790 THB / 349.000 IDR / 99 MYR olacak ve SEGA, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için fiziksel sürümleri dağıtacak. Batıda ise fiziksel sürümler PlayStation 5 ve Switch için ININ Games tarafından dağıtılacak.

Eğer 16-bit canlandırmalarıyla tanınan yenilikçi yaratıcılar Tengo Project’in büyüsünü yaşamak istiyorsanız, işte size fırsat! Shadow of the Ninja Reborn, klasik ninja aksiyonunun dördüncü bölümü olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda, uzak bir gelecekte, efsanevi bir Ninja’nın hikayesine tanıklık edeceğiz. Karanlık gökdelenlerde ninja becerilerimizi konuşturarak tanklar ve robotlarla mücadele edeceğiz ve insanlığı Dört Şeytani Generalin zulmünden kurtaracağız. Bu macera dolu oyun, klasik oyunların sunduğu süper gerçekçiliği bizlere yaşatacak!

Eğer heyecanla beklediğiniz bu oyunun tadına bir göz atmak isterseniz, aşağıda yer alan fragman videosunu izleyebilirsiniz!

Fragman Videosu

  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?