Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

Valorant 8.05 Yama Notları Tüm Detaylar

Valorant’ın yeni yaması 8.05 ile yepyeni bir ajan oyuna dahil oluyor. Yeni ajanın ismi ise Clove oldu. Ayrıca birçok güncelleme ve düzeltme de yapıldı. Yeni ajan Clove İskoçya asıllıdır. Yetenek olarak Kontrol Uzmanı ajan grubundadır.   Valorant 8.05 Yama Notları AJAN GÜNCELLEMELERİ Yeni Ajan Clove Yetenekler: Katakulli (E): Savaş meydanını görmek için KUŞAN. Clove’un duman […]

admin

1 ay önce

Valorant 8.05 Yama Notları Tüm Detaylar

Valorant’ın yeni yaması 8.05 ile yepyeni bir ajan oyuna dahil oluyor. Yeni ajanın ismi ise Clove oldu. Ayrıca birçok güncelleme ve düzeltme de yapıldı. Yeni ajan Clove İskoçya asıllıdır. Yetenek olarak Kontrol Uzmanı ajan grubundadır.

 

Valorant 8.05 Yama Notları

AJAN GÜNCELLEMELERİ

Yeni Ajan Clove

Yetenekler:

Katakulli (E): Savaş meydanını görmek için KUŞAN. Clove’un duman bulutlarının düşeceği konumları belirlemek için ATEŞ ET. Seçili alanlarda görüş engelleyen duman bulutları oluşturmak için ALT. ATIŞ ile onayla. Clove bu yeteneği öldükten sonra da kullanabilir.

İşgüzar (Q): Bir ölümsüzlük özü parçası KUŞAN. Parçayı fırlatmak için ATEŞ ET. Fırlattığın parça kısa bir gecikmenin ardından patlayarak etki alanında kalan tüm hedeflere geçici Çürüme uygular.

Dinçleştirici Özüt (C): Clove’un öldürdüğü veya hasar vererek asist aldığı düşmanın yaşam enerjisini ANINDA çekerek hız ve geçici can kazan.

Daha Ölmedik (X): Öldükten sonra hayata dönmek için ETKİNLEŞTİR. Clove hayata döndükten sonra belirli bir süre içerisinde bir skor veya hasar yoluyla asist almazsa ölür.

PREMIER GÜNCELLEMELERİ

– Artık telefon numarası doğrulama girişimleri arasında bekleme süresi var. Telefon numaranızı doğrulama konusunda bir sorunla karşılaşırsanız Oyuncu Destek Ekibi’ne ulaşabilirsiniz.

SOSYAL GÜNCELLEMELER

– Sesli Sohbet Göstergeleri

– Ajanların kafalarının üstünde beliren sesli sohbet göstergelerini güncellendi. Artık sesli sohbette kimleri duyup kimleri duyamayacağınızı daha net görebileceksiniz. Sesli sohbet simgesi artık sesli sohbete bağlı olmayan veya susturulmuş takım arkadaşlarını ayırt edebileceğiniz şekilde güncellendi. Ayrıca grubunuzdaki bir oyuncu grup sesli sohbetinde konuşurken de farklı bir simge görülecek. Takım sesli sohbetinin simgesi değişmedi.

GİDERİLEN HATALAR

– İnternet bağlantınız stabil değilken ISO’nun Kiralık Katil (X) yeteneğindeki siperlerin ortaya çıkmamasına neden olan hata giderildi.

– 5.1 ve 7.1 gibi çok hoparlörlü uzamsal ses formatları artık tamamen destekleniyor. Stereo sesler bu değişimden etkilenmedi.

– Takım oluşturma sürecinin sona ereceği günü belirten tarih programdan kaldırıldı. Takım oluşturma sürecinin artık zaman kısıtlaması olmadığı için oyunda kalan göstergeleri kaldırılıyor.

– Haftalık karşılaşma limitine ulaşmış bir oyuncu sıraya girmeye çalıştığında artık doğru hata mesajı gösteriliyor.

 

Esporanalist.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?