Yukarı Çık
Bildirimler
Şu anda, yeni bir bildirim mevcut değil!

Yeni bildirim olduğu zaman tam olarak burada karşına çıkacak.

2 dakika okunma süresi

867

VALORANT 8. BÖLÜM 2. KISIM SAVAŞ BİLETİ ÇIKIŞ TARİHİ VE ÖDÜLLERİ

Valorant 8. Bölüm 1. Kısım 4 Mart 2024 tarihinde bitiyor. Valorant 8. Bölüm 2. Kısım ile yeni bir silah skin paketi olan Felaketin Kalbi geliyor. Felaketin Kalbi skin paketi Seçkin skin paketinde yer almaktadır. 8. Bölüm 2. Kısım ile ayrıca yeni bir ajan gelecek. Fakat ajan sonradan oyuna dahil edilecek. Yeni ajan Kontrol Uzmanı olarak […]

admin

2 ay önce

VALORANT 8. BÖLÜM 2. KISIM SAVAŞ BİLETİ ÇIKIŞ TARİHİ VE ÖDÜLLERİ

Valorant 8. Bölüm 1. Kısım 4 Mart 2024 tarihinde bitiyor. Valorant 8. Bölüm 2. Kısım ile yeni bir silah skin paketi olan Felaketin Kalbi geliyor. Felaketin Kalbi skin paketi Seçkin skin paketinde yer almaktadır. 8. Bölüm 2. Kısım ile ayrıca yeni bir ajan gelecek. Fakat ajan sonradan oyuna dahil edilecek. Yeni ajan Kontrol Uzmanı olarak yayınlanacak.

Valorant 8. Bölüm 2. Kısım Savaş biletinde 3 adet yeni skin paketi, silah uğuru, oyuncu kartı ve sprey yer alacak. Valorant Savaş Bileti ise 1000 VP ile satın alınabilecek.

Valorant 8. Bölüm 2. Kısım ise 6 Mart 2024 tarihinde çıkış yapacak.

 

VALORANT 8. BÖLÜM 2. KISIM SAVAŞ BİLETİ SİLAH SKİNLERİ

Savaş Biletinde 3 adet silah skin koleksiyonu bulunmaktadır. Bu silah skinleri Engin Mavilik, İğnekabuk ve Renk Deryası silah skinleridir.

 

Renk Deryası (Retrowave) Skin Paketi

renk deyası skin paketi

Retrowave skin paketinde 4 adet silah skini yer almaktadır. Bunlar ise Bucky, Operator, Bulldog ve Sheriff silahlarıdır. Renk varyantları bulunmaktadır.

 

Engin Mavilik (Aquatica) Skin Paketi

engin mavilik skin paketi

Aquatica skin paketinde 4 adet silah skini yer almaktadır. Bunlar ise Outlaw, Shorty, Stinger ve Ares silahlarıdır. Renk olarak mavi/beyaz renkleri tasarımı bulunuyor.

 

İğne Kabuk (Shellspire) Skin Paketi

iğnekabuk skin paketi

Shellspire skin paketinde 4 adet silah skini 1 adet yakın dövüş silahı yer almaktadır. Bunlar ise Phantom, Sword, Frenzy, Spectre ve Guardian silahlarıdır.

VALORANT 8. BÖLÜM 2. KISIM SAVAŞ BİLETİ SİLAH UĞURLARI

Valorant’ta silah uğurları silahları oyuncuların kişiselleştirmesi için kullanabileceğiniz kozmetik bir üründür. Yeni Battle Pass ile birlikte yepyeni silah uğurları oyuncuları bekliyor. 10 adet silah uğuru yeni Battle Pass ile gelecek.

 

VALORANT 8. BÖLÜM 2. KISIM SAVAŞ BİLETİ OYUNCU KARTLARI

Oyuncu kartları ile Valorant’ta oyuncular kendi oyun profillerini ifade edebiliyor. Yeni Savaş Bileti ile oyuna 12 yeni oyuncu kartı ekleniyor. Bazıları ücretsiz olarak oyunculara verilecek.

 

VALORANT 8. BÖLÜM 2. KISIM SAVAŞ BİLETİ SPREYLER

8.bölüm 2. kısım sprey esporanalist

 

Esporanalist.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorumu sen yapmak ister misin?